Ynnors Tjänstebilsdagar ger mersmak

98 procent av deltagarna är nöjda med Stora Tjänstebilsdagen 2018. Nu har Ynnor beslutat att arrangera en extrainsatt Tjänstebilsdag i februari, och datumen för Tjänstebilsdagarna i december 2019 är redan bokade.

98 procent av deltagarna på Stora Tjänstebilsdagen, som Ynnor arrangerade i Stockholm förra veckan, ger arrangemanget totalbetyget Bra eller Mycket bra. Det visar sammanställningen av en webbenkät som Ynnor skickat ut till samtliga betalande deltagare. Enkäten låg ute i två dygn och hade en svarsfrekvens på 27 procent.
- Alla delar av arrangemanget får generellt sett väldigt höga betyg, bäst omdömen bland gästföreläsarna får Johan Seuffert, fleet manager Stockholms stad, och Yngve Gripple från Skatteverket, konstaterar Ronny Svensson, VD på Ynnor AB.
Två tredjedelar av de svarande (66%) kommer att delta på Stora Tjänstebilsdagen nästa år, och resterande planerar att återvända vid ett senare tillfälle. 80 procent har redan eller kommer att rekommendera Ynnors Tjänstebilsdagar till en kollega.
- Utmaningen är att bli ännu bättre, och vi har redan börjat titta på helt nya föreläsare till nästa år, säger Ronny Svensson.
Mot bakgrund av bland annat den positiva responsen från deltagarna arrangerar Ynnor den extrainsatta Tjänstebilsdagen i Stockholm den 12 februari.
- Det fortsätter hända mycket på tjänstebilsmarknaden även under 2019, konstaterar Ronny Svensson, och vi märker att många vagnparksägare ännu inte hunnit anpassa sig till alla förändringar. Det är bland annat dessa vi vill fånga upp den 12 februari.
Redan nu har Ynnor bokat in datum för de ordinarie Tjänstebilsdagarna i december 2019. Stora Tjänstebilsdagen arrangeras i Stockholm den 3 december. Därefter följer Tjänstebilsdagarna i Göteborg och Malmö den 5 respektive 10 december.

Boka Tjänstebilsdagen i Stockholm 12 februari redan nu - få 1 000 kr rabatt

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favoritFacebooklinkedin

Du kanske också gillar...

Kommentera