Volkswagen bjuder på laddboxen

I samarbete med Clever erbjuder Volkswagen nu gratis laddbox till alla som köper en eldriven bil. Erbjudandet gäller även företag, som kan välja var de vill att laddaren ska installeras.

Erbjudandet med laddbox på köpet om man väljer en Passat GTE, Golf GTE, e- up! eller e-Golf, gör Volkswagen tillsammans med Clever, som arbetar med utbyggnaden av laddmöjligheterna i Sverige.
- Erbjudandet gäller både företag och privatpersoner. Kunden beslutar själv var installationen ska ske, enligt Marcus Thomasfolk, informationschef, Volkswagen Sverige.
Bakgrunden till satsningen är en undersökning som Volkswagen gjort hos förare av laddhybrider. Den visar på att ett av de viktigaste incitamenten att köra eldrivet är en bra möjlighet att ladda hemma. Volkswagen erbjudande av kostnadsfri laddbox och installation till alla som köper en elbil eller laddhybrid gäller fram till årsskiftet.
- Skiftet mot en elektrifierad fordonsflotta blir allt tydligare. De närmaste åren blir väldigt spännande och vi kommer att få se en utveckling på området som man kanske inte trodde var möjlig bara för några år sedan, konstaterar Volkswagen-chefen Sten Forsberg.
Volkswagen har som uttalat mål att bli världsledande på elbilar och år 2020 kommer man att börja lanseringen av I.D.-familjen, som kommer att vara elbilar med lång räckvidd med pris motsvarande konventionell teknik.

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favorit

Du kanske också gillar...

Kommentera