Utökat program på Stora Tjänstebilsdagen

Elbilsexperten Erik Naessén och Svante Axelsson, projektledare för Fossilfritt Sverige, är två nytillkomna föreläsare på Stora Tjänstebilsdagen, som Ynnor arrangerar på Clarion Hotel Arlanda Airport idag, den 3 december.

Tjänstebilsdagarnas teman i år är WLTP-skatten, som börjar gälla med full effekt till årsskiftet, elektrifiering av vagnparken och leasing.
Förutom huvudtalaren Ronny Svensson, VD på Ynnor, kommer ett antal gästföreläsare till Stora Tjänstebilsdagen. Det är Yvonne Ruwaida, Vattenfall, Pelle Gustavsson, Tholin & Larsson, Gunnar Kjellman, leasingveteran, och Kim Hansson, Big Green Tree Media.
Nu är det dessutom klart att programmet förstärks med två nya talare. Det är Erik Naessén, som i många år jobbat på Volkswagen i Sverige, bland annat med utbildning kring laddbilar. Sedan några år bedriver han egen verksamhet inom utbildning och e-mobility.
Svante Axelsson har regeringens uppdrag att inom projektet Fossilfritt Sverige samordna insatser för att minska koldioxidutsläppen. På Stora Tjänstebilsdagen pratar han bland annat om hur politiska beslut samverkar med de politiska målen.
Den tidigare aviserade programpunkten Praktikfall utgår från Stora Tjänstebilsdagen.
I nästa vecka är det dags för Tjänstebilsdagarna i Göteborg, tisdag 10 december, och Malmö, torsdag 12 december.

Läs mer och anmäl dig till Ynnors Tjänstebilsdagar här