Svensk elbil har premiär i Norge

Volvos elbilsmärke Polestar öppnar sin första konceptbutik i Oslo någon gång nästa år.
- Polestar Spaces är en viktig del av vår kundupplevelse, och den plats där vi kommer att möta våra kunder fysiskt, säger Thomas Ingenlath, vd för Polestar.

Norge är en av de mest utvecklade marknaderna för elbilar. Den första Polestar Space ska ligga på Øvre Slottsgate i centrala Oslo med progressiva märkesbutiker som grannar.
- Polestar kommer att omdefiniera upplevelsen av bilägandet och den relation som kunderna har till sin biltillverkare, kommenterar Thomas Ingenlath.
Polestar Space i Oslo markerar starten på ett globalt nätverk som kommer att omfatta cirka 60 Spaces fram till mitten av 2020. Polestar Spaces kommer att bygga på ett designkoncept som Polestar arbetar på i sin laboratoriemiljö i Göteborg. Det kommer att erbjuda en helt digital butiksupplevelse där kunderna kan göra allt online.
Om kunderna önskar så ska det också finnas möjlighet att träffa experter från Polestar på plats, se bilarna och provköra.
- Vi håller just nu på att teckna hyresavtal för flera andra Polestar Spaces runt om i världen. Polestars globala fotavtryck har redan börjat ta form, avslutar Thomas Ingenlath.

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favoritFacebooklinkedin

Du kanske också gillar...

Kommentera