Stockholms stad väljer LeasePlan

Stockholms stad har efter en upphandling valt LeasePlan som leverantör av fordonsadministration. LeasePlan ska ansvara för vagnparksadministration av stadens ägda och leasade fordon samt tillhandahålla fordonsrelaterad service till stadens medarbetare.

- Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer och effektivisera vår verksamhet. Med ett verktyg för fordonsadministration kommer vi få hjälp att effektivisera fordonsparken rent kostnadsmässigt, samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan ytterligare tack vare bättre planering och bättre resursutnyttjande, säger Johan Seuffert, fleet manager på Stockholms stad.
Stockholms stads vagnpark består idag av fler än 900 fordon och upphandlingen av en ny lösning för fordonsadministration har gjorts för att minska kostnaderna, öka effektiviteten och göra det enklare att analysera hanteringen av stadens vagnpark.
- Vi är jätteglada över att få samarbeta med Stockholms stad. Vi kommer att arbeta hårt för att stadens medarbetare ska kunna minimera tiden de idag lägger på administration av sina tjänstefordon och istället fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter, säger Malin Malm, försäljningschef på LeasePlan.
Upphandlingen utfördes under perioden augusti - oktober 2018 och avtalet sträcker sig över 3 år.

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favoritFacebooklinkedin

Du kanske också gillar...

Kommentera