Polestar 2 visas i Sverige

Nya elbilen Polestar 2 ger sig ut på en roadshow på märkets sex europeiska lanseringsmarknader. Det är en del av Polestar 2:s världsturné, som också omfattar Kina och Nordamerika.

Polestar 2:s roadshow ger besökarna möjlighet att titta närmare på den nya elbilen, när den besöker 15 europiska städer mellan maj och oktober 2019. Turnén startar i Göteborg 22-24 maj, innan den går vidare till Stockholm från 30 maj till 2 juni.
- Efter den online-premiär som vi hade i februari är detta en möjlighet för våra kunder och fans i Europa att komma närmare och bli mer personlig med Polestar 2 för första gången på sina hemmamarknader, säger Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer på Polestar.
Efter starten i Sverige fortsätter Polestar 2:s roadshow i Holland och Belgien i juni. I juli är det dags för Storbritannien och därifrån går turnén vidare till Tyskland i augusti och en bit in i september. Turnén avslutas i den slutliga destinationen Norge i oktober, då också den första Polestar Space återförsäljarmiljön öppnas i Oslo.

Läs mer och anmäl dig till Stora Elbilsdagen

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favoritFacebooklinkedin

Du kanske också gillar...

Kommentera