Nyckel till framgångsrik Fleet Management!

En Heldagsutbildning för Effektiv Fordonsflotta

Vi är glada att kunna erbjuda vår nya heldagsutbildning skräddarsydd för Fleet Managers och alla med intresse eller ansvar för Fleet Management. Med fokus på att optimera fordonsflottan för maximal effektivitet och kostnadseffektivitet, välkomnar vi dig till en intensiv utbildningsdag med Ronny Svensson, en expert inom området.

Under kursens gång kommer Ronny att dela med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet, och gå igenom allt som är av betydelse för att skapa och underhålla en välfungerande fordonsflotta. Från effektiva bilpolicyer till strategier för att hantera Total Cost of Ownership (TCO) och implementering av elbilar, kommer du att lämna evenemanget med djupare insikter och värdefull kunskap som direkt kan tillämpas i din verksamhet.

Dessutom kommer du att få möjligheten att engagera dig i diskussioner och nätverka med andra deltagare, vilket ger ytterligare värde till din utbildningsupplevelse.

Missa inte chansen att ta din fordonsflotta till nästa nivå med vår kurs "Företagsbilar i Fokus". Anmäl dig nu och säkra din plats!