Nya talare bokade till Stora Elbilsdagen

Fredrik Sandberg, chefredaktör på tidningen Elbilen, och Mats W Lundberg, hållbarhetschef på Sandvik, kommer till Stora Elbilsdagen den 22 maj för att prata om marknaden för elbilar respektive Sandviks satsning på vätgasbilar.

- För varje dag som går och varje ny deltagare som anmäler sig, så blir jag allt mer övertygad om att elbilarna är en del av framtiden.
Det säger Ronny Svensson, VD på Ynnor AB, som arrangerar Stora Elbilsdagen den 22 maj.
- Stora Elbilsdagen är ett unikt tillfälle för dig som arbetar med en vagnpark i omställning att uppdatera dig om senaste nytt, nätverka med och lära dig av kollegor och att träffa leverantörer i framkant, säger Ronny Svensson.
Sedan tidigare är Markus Ekelund, VD på 2050, och Eva Svedling, statssekreterare på Miljödepartementet, bokade gästföreläsare på Stora Elbilsdagen. Nu är det klart med ytterligare två talare.
Det är Fredrik Sandberg, chefredaktör på tidningen Elbilen, och Mats W Lundberg, hållbarhetschef på Sandvik.
- Fredrik kan det här med elbilar på sina fem fingrar. Han ska prata om bland annat utbudet på elbilsmarknaden idag och tre år framåt, hur de olika biltyperna laddas och vad man ska tänka på när det är dags att välja elbil.
- Med Sveriges och kanske norra Europas största flotta med vätgasbilar ligger Sandvik i absoluta framkanten av övergången till fossilfrihet, och eftersom Mats har varit delaktig under hela projektets gång är det extra roligt att välkomna honom till Stora Elbilsdagen, säger Ronny Svensson.
Ynnor har precis gjort klart med en flytt av arrangemanget knappt två mil norrut, till större lokaler på Clarion Hotel Arlanda Airport.
- Vi vill ge plats åt utställare och deltagare att träffas under så bra förhållanden som möjligt, och då erbjuder Clarion på Arlanda de bästa förutsättningarna, konstaterar Ronny Svensson, som berättar att bokade utställare hittills är BMW, CaCharge, Defa, Eways, Kia, Nordea, Toyota och Volvo.
Förutom Ronny Svensson som huvudtalare och gästföreläsarna, är en programpunkt ett panelsamtal med representanter för de utställande laddföretagen.

Missa inte boka tidigt-rabatten på 1 000 kr, anmäl dig till Stora Elbilsdagen senast 1 april