Ny försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige

Den 2 maj tillträder Fredrik Isakson tjänsten som försäljningsdirektör på generalagenten Volvo Car Sverige. Han har närmast varit chef för företagsförsäljning, affärsutveckling och försäljning servicemarknad.

- Jag ser med stor spänning fram mot min nya roll, att få ett helhetsansvar för hela bilförsäljningen på företaget. Vi ska arbeta för att befästa och förstärka vårt marknadsledarskap här i Sverige. 61 år som marknadsledare i rad är något att glädjas åt och känna sig stolt över, säger Fredrik Isakson, som har en gedigen erfarenhet av att arbeta i bilbranschen.
År 2000 började han på Bilia Personbilar inom bilförsäljningen med fokus på företagsförsäljning. 2009 rekryterades han till Volvo Car Sverige som Key Account manager. 2013 gick han över till BMWs svenska marknadsbolag med inriktning att etablera företagsförsäljningen. Drygt två år senare var Fredrik Isakson tillbaka på generalagenten Volvo Car Sverige, då i rollen som chef för företagsförsäljningen.
- Det är med stort förtroende jag hälsar Fredrik välkommen till arbetet som försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige. Med den långa erfarenhet han har och det dedikerade team han har omkring sig får vi fortsatt en mycket stark försäljningsorganisation, säger Kristian Elvefors, vd på Volvo Car Sverige.
Fredrik Isakson, som tar plats i ledningen på Volvo Car Sverige, efterträder Jessica Span som nu är vd på Volvo Bil. Han är 39 år och bor i Göteborg sedan hösten 2015. Han är gift och har tre barn.

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favoritFacebooklinkedin

Du kanske också gillar...

Kommentera