Nu kommer Tjänstebilsguiden 2019

I nästa vecka skickar vi ut årets upplaga av Tjänstebilsguiden, som produceras av Ynnor AB och distribueras kostnadsfritt till 10 000 beslutsfattare och inköpare på företag och organisationer över hela landet.

I år är det 20 år sedan den första utgåvan av Tjänstebilsguiden, som då hette Tjänstebilsfaktas Upphandlingsguide. Kopplingen är fortfarande stark mellan Tjänstebilsguiden, den största årligen återkommande sammanställningen av den viktiga marknaden för företagsbilar, och Sveriges största tjänstebilsportal Tjänstebilsfakta.
För att ta del av allt material på sajten Tjänstebilsfakta.se måste du vara prenumerant. Då får du dessutom det trycka nyhetsbrevet Tjänstebilsfakta skickat till dig fyra gånger per år.
Efter ett år av förändringar – exempelvis ny fordons- och förmånsbeskattning – så följer du det närmaste årets förändringar bäst på Tjänstebilsfakta.se. Bland annat får det nya utsläppstestet WLTP full effekt från 1 januari 2020. Då blir det ännu dyrare med fossilt drivna bilar för både privatpersoner och företag, och intresset för laddbilar lär bli ännu större.
I Tjänstebilsguiden 2019 finns kontaktuppgifter till vagnparksansvariga hos aktörerna på nybilsmarknaden, bland leasing- och hanteringsbolag samt remarketingföretag.

Läs Tjänstebilsguiden 2019 här