Förändringar i Subaru-nätverket

De senaste månaderna har Subarus återförsäljarkår utökats i bland annat Eskilstuna och Skövde. En utveckling som fortsätter framöver med bland annat ett par etableringar i Göteborgsområdet.

Sedan i maj är Eskilstuna Fordon ny återförsäljare och verkstad. I juli tillkom ett par återförsäljare och Subaru-verkstäder. I Skövde är det Svenska Motor i Götaland AB och i Nässjö är Eksjö Motorcentrum ny återförsäljare och verkstad. I september startar Runes Bil i Habo som ny återförsäljare och Hallbergs Bilservice är ny verkstad.
Torvalla bil har sedan många år en Subaru-verkstad i Haninge och driver sedan någon månad även Subaru-verkstad på Värmdö. Under september kommer man att starta försäljning i både Haninge och på Värmdö.
Mölnlycke Bil har fått förtroendet att etablera sig med Subaru på Sisjöns industriområde i Göteborg. De nya lokalerna beräknas klara under oktober. Autolounge i Kungsbacka startar i augusti försäljning och verkstad i tillfälliga lokaler fram tills att man under våren 2018 färdigställt sin nya fullserviceanläggning.

Skriv ut

FavoriteLoadingLägg till som favorit

Du kanske också gillar...

Kommentera