Bilar åt syrror

I krisens utveckling ser vi många bevis på människors förmåga till medmänsklighet, samarbete och solidaritet. Vi alla hjälps åt för att skydda de mest utsatta i vårt samhälle. Vi visar att vi är beredda att göra avkall på bekvämlighet och vardagliga rutiner för att hjälpa andra – och därigenom oss själva.

Under rubriken ”Bilar åt syrror” har Nissans återförsäljare Mobility Motors startat initiativet att låna ut bilar till vårdpersonal. Mobility Motors gör det även möjligt för privatpersoner, andra återförsäljare samt företag att vara delaktiga och bidra. Allt för att skapa säkrare, bekvämare och mer tidseffektiva resor till vårdpersonalens oumbärliga arbeten på sjukhus och vårdboenden runt om i Stockholm.

”I dessa tuffa tider är det många som kämpar och bidrar och vi funderade på hur vi skulle kunna hjälpa till. Vi kom på idén ”Bilar åt syrror” för att underlätta vårdpersonalens resande till och från arbetet. Vi har som mål att löpande, under tre månader, låna ut upp till 100 bilar till vårdpersonal i Stockholmsregionen”, säger Dimitrios Lenis, VD, Mobility Motors.