Alriks bilar med Ronny

Alrik Söderlind från Auto Motor & Sport har i samarbete med Ynnors egen expert, Ronny Svensson, producerat en serie inslag på YouTube. I dessa avsnitt tar de upp och analyserar några av de mest aktuella och viktiga frågorna inom tjänstebilssektorn. Genom att kombinera deras expertis erbjuder de värdefulla insikter och råd för alla som arbetar med tjänstebilar.

Nedan hittar du alla intervjuerna. Ta del av diskussionerna och få en djupare förståelse för de utmaningar och möjligheter som präglar branschen idag.

Laddhybrid vs elbil

Ska vi välja en laddhybrid eller elbil som tjänstebil? Vilken lösning är mest ekonomisk? Skatten på laddhybrider är på väg att höjas, så det kan vara klokt att köpa en innan slutet av 2024.


Tesla

Sveriges mest sålda elbil är Tesla, men är det verkligen det bästa valet som företagsbil? Medan Tesla har etablerat sig som en ledande aktör på marknaden för elbilar, är det viktigt att noggrant överväga om den uppfyller alla krav och förväntningar som ställs på en företagsbil.


Elbilskaos

Varför råder det sådan oro på elbilsmarknaden? Enligt Ronny Svensson beror det på politikerna, som har implementerat kortsiktiga lösningar.


Drivmedelspriser

Vad kan vi förvänta oss i framtiden när det gäller elbilar och fossila bilar? Och hur kommer drivmedelspriserna att utvecklas?


Bilmarknaden

2024 blir ett bistert år för Sveriges bilhandlare då företagen står för 80% av bilköpen. Hur kommer det sig och varför är de som köper en Tesla förlorare?